Doel van deze website

Deze website is een initiatief van iBrains B.V. Dagelijks helpen we onze klanten met het maken van financieel verantwoorde keuzes die bij hen passen. Dit doen we met deze informatieve website, maar ook met persoonlijk en betrokken advies.

Wat doen we voor u? 

Deze website is een initiatief van iBrains B.V. Wij staan ingeschreven in het Wft-register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12008265. Dagelijks helpen we onze klanten met het maken van financieel verantwoorde keuzes die bij hen passen. Dit doen we onder ander met deze informatieve website. 

Het is niet mogelijk om via deze website direct financiële producten af te sluiten. Wanneer u dat wenst, kan NBG u helpen met financieel advies en bemiddeling met de aanbieder van uw keuze. Hiervoor vult u een aanvraagformulier in. Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen we u om vooraf uw wensen en adresgegevens aan ons door te geven. Wanneer we tot een overeenkomst komen vragen we u om een vergoeding voor onze adviesdiensten.

Zo komt de rentevergelijking tot stand

  • Deze website vergelijkt uitsluitend rentetarieven. De website vergelijkt geen hypotheekproducten of hypotheekvoorwaarden.
  • De rentetarieven worden dagelijks aangeleverd door een onafhankelijke partij die deze verzamelt bij de hypotheekverstrekkers.
  • Vervolgens worden de rentetarieven door ons in de rentevergelijking geplaatst.
  • Voor een overzichtelijke rentevergelijking worden de rentetarieven gesorteerd per rentevastperiode, en per hypotheekvorm.
  • Enkel de hoogte van de hypotheekrente bepaalt de plaats in de rentevergelijking. 

Let op!

De kosten van een hypotheek worden niet uitsluitend bepaald door de hypotheekrente. Houdt bij een hypotheekvergelijking ook rekening met uw eigen financiële positie en de voorwaarden van de hypotheek. 

Wat vergelijken we?

Deze website toont alle rentetarieven die openbaar gemaakt worden door de hypotheekverstrekkers, dat komt neer op ongeveer 95% van de actieve hypotheekverstrekkers. Per hypotheekverstrekker worden alle producten getoond. Wanneer een hypotheekverstrekker verschillende producten aanbiedt per rentevastperiode of per hypotheekvorm wordt in de rentevergelijking het prodeuct met het laagste rentetarief getoond.

Deze website vergelijkt momenteel de rentetarieven van de volgende aanbieders: ABN-AMRO, Aegon, Argenta, ASR Verzekeringen, Bank of Scotland, BLG Wonen, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd, Florius, Hypotrust, ING, Lloyds Bank, MoneYou, Munt Hypotheken, Nationale Nederlanden, NIBC, Obvion, Rabobank, Reaal, SNS Bank, Syntrus, WestlandUtrecht Bank, Woonfonds Hypotheken en Woonlife. 

Onze verdienwijze

iBrains is volledig eigenaar en enige belanghebbende van deze website. De informatie op de website wordt op geen enkele wijze beïnvloed door derden, ook wordt voor het tonen van de informatie geen beloning ontvangen van derden. Onze rentevergelijking is daarmee 100% onafhankelijk.

Naast het informeren over hypotheken en hypotheekrente wil iBrains consumenten ook interesseren voor verdere dienstverlening via geselecteerde partners, bijvoorbeeld het geven van advies of het aanvragen van een hypotheekofferte.

iBrains geeft zelf geen advies en ontvangt hiervoor dus ook geen vergoedingen vanuit aanbieder of geselecteerde partner. Wanneer u kiest voor de dienstverlening van een van onze geselecteerde partners, ontvangen wij hiervoor een eenmalige vergoeding.

Klantwaardering advies

Wij vragen onze bezoekers regelmatig om onze website te beoordelen. Voor een goed beeld van de wijze waarop Goedkopehypotheken wordt gewaardeerd, verwijzen we u naar Kiyoh.